Bonen & Peulvruchten Leverancier

Ons assortiment bonen en peulvruchten is beperkt tot de meest gangbare soorten. Gaandeweg zullen wij ons assortiment uitbreiden en aanpassen aan de behoeften vanuit de markt:

Assortiment Bonen & Peulvruchten

Bonen – Aduki
Bonen – Mung Bonen
Bonen – Navy Bonen 550-650
Bonen – Nierbonen (Rood, Zwart)
Bonen – Zwarte Bonen
Kikkererwten
Linzen – Bruin
Linzen – Groen (Laird, Eston, Du Puy)
Linzen – Rood (Football & Split)
Linzen – Zwart (Beluga)
Spliterwten – Groen / Geel

Peulvruchten

Hoge Zwaluw is uw leverancier voor bonen en peulvruchten. Ons assortiment bonen en peulvruchten omvat een kwalitatief hoogwaardig en divers aantal producten. Met Hoge Zwaluw als uw groothandel, is er slechts een plek waar u hoeft te kijken voor al uw ingredienten.

Linzen

Sinds de introductie van ons assortiment bonen en peulvruchten, midden 2016, hebben wij honderden retailers, restaurants, groothandelaren en webwinkels voorzien van onze hoogwaardige kwaliteit bonen en peulvruchten.

Expertise

Peulvruchten en rijst worden gezien als basis voedingsmiddelen in veel verschillende culturen. Naast dat ze voedzaam zijn, zijn deze ingredienten ook betaalbaar en maken het zodoende een perfecte additie op diverse gerechten. Als one-stop-shop, streeft Hoge Zwaluw er naar om zo veel mogelijk verschillende varianten aan te bieden. Mocht u dus op zoek zijn naar bonen & peulvruchten die niet op onze website vermeld staan, dan horen wij dat graag. Wij zullen ons best doen om dit product aan ons assortiment toe te voegen.

Hoge Zwaluw is een importeur en exporteur van gecertificeerde levensmiddelen.

contact
Diensten