Capsuleren – Private label Voedingssupplementen

Het wordt steeds populairder: capsuleren. Consumenten kiezen vaker voor gemak en tegelijkertijd voor een aangename/neutrale smaak. Capsules zijn wat dat betreft de oplossing bij uitstek.

Naast bulk, tabletten en stand up pouches, kan Hoge Zwaluw uw producten eveneens in capsule-vorm aanleveren. Wij kunnen uw capsules produceren met uw eigen label. Heeft u dus voedingssupplementen of andere producten die u in capsulevorm op de markt wilt brengen? Dan bent u bij Hoge Zwaluw aan het juiste adres. Wij zijn uw coproducent én verpakkingspartner voor private label supplementen.

Inhoudsopgave

Maten en soorten Capsules

Er zijn diverse maten en soorten die u kunt kiezen qua capsules. Zo kunt u kiezen uit zeer klein tot zeer groot. Dit wordt doorgaans aangegeven met cijfers, namelijk 2, 3 (zeer klein) en 1, 0 en 00 (groot). Voor grote klanten kunnen wij 4 miljoen capsules per dag produceren, maar voor kleinere partijen kunnen wij opstarten vanaf 10.000 stuks.

Met Hoge Zwaluw kiest u voor totale ontzorging, wij zijn uw totaalpartner voor het produceren, capsuleren en het verdere private label proces.

Private label Capsuleren; Uw product in capsule-vorm onder eigen merk

Als aanbieder van hoogwaardige, innovatieve grondstoffen leveren wij producten aan diverse branches en afnemers. De meeste klanten van Hoge Zwaluw zijn actief in de sport-, lifestyle-, beauty of gezondheidsbranche. Daarbij produceren wij voornamelijk capsules van de voedingssupplementen:

Kwaliteit van uw capsules

Als serieuze speler op de markt kiest u voor kwaliteit. Het liefst een partner dicht bij huis en met de juiste certificeringen. Hoge Zwaluw is een Nederlands bedrijf en wij produceren in Nederland. Het gehele productieproces van voedingssupplementen tabletteren en capsuleren gebeurd in eigen land.

Wij zijn Biologisch gecertificeerd en productie vindt plaats volgens HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), ISO22000 en FSSC 22000 richtlijnen.

Tabletteren en capsuleren

Tabletteren en capsuleren is mogelijk bij Hoge Zwaluw. Vanaf respectievelijk 25.000 en 10.000 stuks kunnen wij dit al voor u verzorgen. Weet u nog niet precies wat u zoekt, of heeft u precies voor ogen wat u wilt? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Hoge Zwaluw is een importeur en exporteur van gecertificeerde levensmiddelen.

contact
Diensten