Hoge Zwaluw heeft een wereldwijd netwerk van partners. Via deze partners kopen wij onze grondstoffen in en mengen wij op verzoek van onze klanten. Omdat het inkopen van voedingsmiddelen onze kernactiviteit is, kunnen wij tevens een scherp aanbod samenstellen.

Inhoudsopgave

Met onze jarenlange ervaring heeft u ook een partner in huis waarbij u van deze kennis kunt profiteren. De mogelijkheden voor het mengen van voedingsmiddelen starten vanaf 100-200 kilogram per mengsel.

Afhankelijk van uw aanvraag worden de goederen volautomatisch of semi-automatisch verwerkt.

Het mengen van uw poeders

Het proces begint bij het afwegen van de ingrediënten in de juiste verhoudingen. Dit doen wij aan de hand van uw receptuur. Vooralsnog vermengen wij enkel droge bulkgoederen, ofwel poeders / granulaten.

Wanneer de juiste verhoudingen gerealiseerd zijn worden de grondstoffen gezeefd en gemengd. Met het zeven zorgen wij ervoor dat het mengsel een homogeen product wordt, maar het is tevens een kritisch controlepunt op het gebied van kwaliteit.

Na het mengen kunnen wij de goederen verpakken in retail verpakkingen (private label), grootverpakking (bulk) of big bags. Op verzoek kunnen wij uw producten ook in emmers afvullen.

Redenen om voor Hoge Zwaluw te kiezen

Wanneer u als klant voor totale ontzorging kiest, dan bent u bij Hoge Zwaluw aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk:

  • Inkoop van alle grondstoffen. Dit doen wij doorgaans in grote volumes.
  • Kleine minimum afname, startend vanaf 100-200 kilogram per mengsel.
  • Ontvangen van grondstoffen. Wanneer wij het gewenste product niet zelf kunnen inkopen.

Om u de beste kwaliteit blend aan te bieden, kunnen wij gebruik maken van volautomatische dynamische mengers. Uw grondstoffen worden nauwkeurig afgewogen en tot een homogeen mengsel verwerkt.

Dus kiest u voor een totale ontzorging? Of wilt u slechts een aantal onderdelen uitbesteden? Bij Hoge Zwaluw staan wij voor u klaar.

Hoge Zwaluw is een importeur en exporteur van gecertificeerde levensmiddelen.

contact
Diensten