Hoge Zwaluw is een gedroogde peulvruchten groothandel in Rotterdam. Als leverancier van diverse gedroogde voedingsmiddelen, leveren wij ook linzen en peulvruchten. Waar wij ooit begonnen met ons eigen merk, leveren wij inmiddels als importeur en peulvruchten groothandel aan menig bedrijf in Europa. Bij Hoge Zwaluw kunt u terecht wanneer u als bedrijf kwalitatieve producten wil inkopen. Wij zijn Biologisch gecertificeerd.

Inhoudsopgave

Soorten Peulvruchten

Wij begrijpen dat u een partij zoekt die u met al uw producten kunt helpen. Om die reden treft u bij Hoge Zwaluw dan ook een divers aanbod in hoge kwaliteit. Zowel biologisch als conventioneel. Wij spelen in op de marktontwikkelingen en zodoende kunt u dus ook bij ons terecht voor de producten die op dit moment populair zijn. Het assortiment peulvruchten en linzen vindt u op onze bonen en peulvruchten assortiment pagina.

Peulvruchten groothandel diensten

U bent op zoek naar gedroogde peulvruchten. Maar niet iedere groothandel levert de bonen die u zoekt. Hoge Zwaluw ondersteunt u hierin als totaalaanbieder. Wilt u gedroogde kidneybonen kopen? Of gedroogde linzen kopen? Hoge Zwaluw heeft diverse varieteiten voor u beschikbaar. Tevens zijn onze producten ook beschikbaar in diverse verpakkingen, namelijk:

 1. Private Label Peulvruchten;
 2. Bulk peulvruchten; en
 3. Productie (tabletten/mengen/capsuleren).

Private label Peulvruchten

Wij praten over private label wanneer u met uw bedrijf uw eigen merk wil late produceren. Wilt u bijvoorbeeld kidneybonen in een verpakking met uw logo? Dat is mogelijk bij Hoge Zwaluw. Dit geldt ook voor ons aanbod linzen en erwten. Qua minima kunnen wij doorgaans al starten vanaf 25 kilogram per product.

Bonen Grootverpakking

Omdat wij een peulvruchten groothandel zijn, zijn al onze producten doorgaans verpakt per 20 – 25 kilogram per product. Wij leveren deze zakken als enkelvoudige zakken of per pallet. Ook wanneer u meerdere pallets, of een volle container, zoekt, kunnen wij u van dienst zijn. Hoge Zwaluw levert aan diverse soorten klanten en onze dienstverlening is daar ook op aangepast.

Levertijd

Een groot deel van onze producten is direct leverbaar vanuit voorraad. Dit betekent dat wij binnen 1-3 werkdagen onze producten versturen. Een specifieke levertijd kunnen wij altijd vermelden, voordat u de bestelling bij ons plaatst.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Hoge Zwaluw werkt volgens de IFS richtlijnen en koopt doorgaans enkel in bij GFSI-gecertificeerde leveranciers. Tevens zijn wij biologisch gecertificeerd.

Bestelhoeveelheid

Ons bedrijf staat bekend om de flexibiliteit. Zo kunnen wij onze klanten met de meeste producten voorzien van een kleine bestelhoeveelheid (vanaf ca. 20 kilogram) tot aan diverse containers. Beide varianten – en alles daartussen – is mogelijk bij Hoge Zwaluw.

Biologische Peulvruchten Groothandel

Hoge Zwaluw is geen reguliere peulvruchten groothandel. Wij zijn een biologisch gecertificeerde peulvruchten groothandel en beschikken over een SKAL certificaat. Hoge Zwaluw kan u dus voorzien van zowel biologische als niet-biologische kwaliteit peulvruchten. Dit laatste wordt ook wel ‘conventioneel’ genoemd.

Overige groothandel diensten

Wij bieden niet enkel onze diensten aan als een peulvruchten groothandel. Zoals aangegeven trachten wij een totaalaanbieder te zijn en zodoende richten wij ons ook op de volgende diensten voor onze klanten:

 1. Supplementen Groothandel
 2. Kruiden Groothandel
 3. Noten Groothandel
 4. Biologische Groothandel
 5. Superfood Groothandel
 6. Granen en Zaden Groothandel
 7. Peulvruchten Groothandel
 8. Gedroogd Fruit Groothandel
 9. Rijst Groothandel
 10. Olie Groothandel
 11. Proteine Groothandel

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik peulvruchten kopen?

Hoge Zwaluw levert uitsluitend aan (KvK-geregistreerde) bedrijven. U kunt bij ons bestellen per email. Zodoende vragen wij u een email te sturen via onderstaand formulier. U krijgt doorgaans binnen een aantal uur, maar altijd binnen 24 uur, een reactie.

Bieden jullie als peulvruchten groothandel ook andere producten aan?

Jazeker! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan diverse producten. Onze product catalogus is te downloaden aan de rechterzijde van het scherm. Hoge Zwaluw is tevens een noten groothandel, supplementen groothandel en kruiden groothandel.

Doen jullie aan dropshipping als Peulvruchten groothandel?

Hoge Zwaluw heeft de mogelijkheid om te dropshippen. Echter, dit is enkel voor zakelijke klanten, omdat wij een B2B bedrijf zijn. Dit betekent dat wij zakelijke bestellingen, direct bij andere zakelijke klanten kunnen afleveren. Inclusief labels van uw bedrijf en uw pakbon.

Hoge Zwaluw is een importeur en exporteur van gecertificeerde levensmiddelen.

contact
Diensten