Service waar jij blij van word

Onze focus ligt op het verzorgen van heerlijke kruidenmixen tegen een voordelige prijs. Als kruiden groothandel hanteren wij een transparante aanpak, waarbij grootverbruikers vrijwel elke keer genieten van een lagere prijs.

Onze prijzen baseren wij normaal gesproken altijd op een staffelprijs. Zo betaald u dus nooit teveel voor uw kruiden en specerijen. Dit gecombineerd met onze snelle en gebruikersvriendelijke website, maakt dat wij de juiste partner zijn voor u.

Aangezien wij als kruiden groothandel opereren, kunt u als klant rekenen op diverse voordelen. Zeker wanneer u normaal gesproken uw kruiden inkoopt bij een supermarkt of andere lokale winkel, dan zult u nog versteld staan betreft de mogelijkheden. Deze staan hieronder even kort op een rijtje:

  • Scherpe standaardprijzen.
  • Grotere afname worden beloond met extra staffelkortingen.

Voor alle voorraadleveringen geldt: vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen bij u in huis. Palletleveringen in overleg met u en onze vervoerder. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Dan maken wij hiervoor graag een offerte op maat voor u.

Wilt u liever uw bestelling afhalen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij stellen wij het doorgaans wel op prijs, als dit van tevoren met ons wordt afgesproken.

Als klant kunt u bij onze kruiden groothandel een bestelling plaatsen. U kunt hiervoor een aanvraag doen door het offerte formulier in te vullen. Hierin kunt u precies aangeven welke kruiden en hoeveel kilo’s u wilt ontvangen.

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. U kunt ons bereiken op ons telefoon nummer, of u kunt een email sturen. Wij proberen doorgaans zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

Bovendien is het bij ons ook mogelijk om een eigen unieke kruidenmix samen te stellen. Hiervoor bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres. Wij hebben meerdere zelfgemixte kruiden in ons assortiment en zijn natuurlijk altijd benieuwd naar uw creatieve ideeën en suggesties.

Hoge Zwaluw

Ongeacht de hoeveelheid kruiden die u bij ons afneemt, zorgen wij ervoor dat onze leveringen voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel professionele chef-koks als grootschalige cateringbedrijven. Wij zijn uw perfecte partner op het gebied van kruiden en specerijen.

Bel ons

E-mail

info@hogezwaluw.com
Location

Patersstraat, 100
2300 Turnhout
België