Leverancier van Superfoods

Superfoods lagen aan de basis van de start van ons bedrijf. Ons uitgangspunt is het leveren van hoogwaardige voeding, voor betaalbare prijzen. Hoge Zwaluw heeft zich in de tussentijd verder ontwikkeld en het assortiment verder aangepast aan de vraag van haar partners.

Echter, nog altijd bestaat een groot deel van ons assortiment uit superfoods. Direct ingekocht bij de bron; boeren, cooperatieven en lokale leveranciers. Met ons brede netwerk aan partners verzorgen wij enkel de beste kwaliteit producten.

Onze superfoods zijn beschikbaar vanuit voorraad. Wanneer u op zoek bent naar de minimale hoeveelheid, of containervolumes, doorgaans zijn wij in staat dit in zeer korte tijd bij u af te leveren.

Onze superfoods zijn biologisch gecertificeerd, GMO-vrij en glutenvrij. Daarnaast zijn zij vrij van additieven en doorgaans geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Op onze superfoods groothandel pagina vindt u alles wat u nodig heeft. Via het contactform

Hoge Zwaluw is een importeur en exporteur van gecertificeerde levensmiddelen.

contact
Diensten